luni, 15 februarie 2016

Amenajarile interioare ale bailor

Luxul spatiului generos al bailor este un mit uitat, dar speranta moare ultima. Cu ajutorul unei firme de amenajari interioare iasi, puteti apela la trucuri si sisteme de economisire a spatiului pentru a reda intr-un final o baie incapatoare.
1.       Iluzia inaltimi

Liniile verticale pot imbunatati impresia de inaltime a incaperii prin atragerea priviirii de sus in jos. Asadar, lucrarile unei firme de renovari interioare Iasi poate sa:
-         Extinda faianta pana la tavan pentru ca baia sa para mai inalta.
-         Vopseasca o linie vertical pe perete.
-         Tapeteze baia cu un tapet rezistent la contactul cu apa si cu un model prevazut cu linii verticale.

2.      Lumini naturale si oglinzi

Firmele de amenajare si design interior Iasi pot folosi trucuri de lumini si oglinzi pentru schimbarea spatiului baii. Asadar, utilizarea oglinzilor poate aduce adancime, latime si lungime unei camera mici, contribuind la o aparenta luminozitate data de reflexii.
Totodata, utilizarea sticlei transparente in loc de sticla opaca pentru dusuri poate spori impresia de spatiozitate. De asemenea, incercati sa nu blocati ferestrele cu rafturi prea late care ar putea duce la crearea de spatii intunecate.
3.      Culoarea

In ceea ce priveste alegerea culorii in baie, o firma specializata in finisaje apartamente  Iasi v-ar incuraja sa pastrati un ton simplu si uniform. Modelele complicate si culorile intense nu ar face decat sa incarce si mai mult o incapere deja redusa ca dimensiune.
In schimb, culorile deschise pentru pereti, pardoseala si chiar mobile vor face camera mult mai luminoasa, lasand o impresie generala de generozitate a spatiului. Daca doriti, totusi, sa adaugati o pata de culoare, puteti folosi un covor de baie colorat, prezenta prosoapelor sau accesoriile de baie.
4.      Forma faiantei si a gresiei



Fainta si gresia de dimensiuni mari ar putea aduce cu sine un simt al spatiului generos, ceea ce ar insemna si un numar mai mic de placi de faianta, ceea ce ar contribui la uniformitate sporita a baii. Totodata, incercati sa salvati cat se poate de mult din suprafata pardoselii prin alegerea unei chiuvete fara picior si a montarii dulapelor pe perete. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti comentarii utile va rog!

Postări populare