luni, 7 martie 2016

Ce intrebam firma de amenajari?

Remodelarea si amenajarea unei locuinte poate fi o investitie financiara si emotionala importanta. Poate fi si o investitie de timp daca decideti sa va implicati personal in activitatea renovarii. De aceea, e bine sa fiti pregatit, in postura de beneficiar, pentru ceea ce va asteapta. In acest sens, va puteti adresa firmei angajate pentru servicii de renovare, zugraveli, redecorari si finisaje decorative de lux cu o serie de intrebari ce v-ar putea ajuta in vizualizarea perioadei de renovare.
1.      Care este programul de lucru?
 Programul de lucru este ceva mai mult decat o ora de incepere si o ora de finalizare zilnica. Avand un program de lucru complet cu tipurile de lucrari si durata lor va poate ajuta sa constientizati in mare etapele lucrului. Asa puteti fi la curent cu detaliile de executie si eventualele intarzieri de o zi sau doua. Mai mult decat atat, unele lucrari nu pot fi incepute fara finalizarea altora (cum ar fi uscarea tencuielilor), asadar un program de lucru profesionist va prevedea alte lucrari in cadrul amenajari pentru a nu avea timpi morti in executie.  
2.     Cum vom comunica?
Comunicarea beneficiar-firma angajata este importanta in domeniul amenajarilor interioare Iasi. Inainte de a incepe lucrarile, necesitatea discutiei despre metoda de comunicare este esentiala, fie ca decideti sa colaborati prin email sau telefon sau chiar printr-un intermediar, in cazul in care nu sunteti prezent. Motivatiile sunt multiple, insa una dintre ele este prioritara: luarea deciziilor. Chiar daca aveti un plan elaborat pus la punct, tot timpul vor aparea schimbari pe parcurs, iar dumneavoastra veti fi factorul decizional final. In acest caz, disponibilitatea dumneavoastra va fi necesara printr-o forma de comunicare stabilita dinainte.
3.     Cum imi protejez casa?
Evident, renovarile nu sunt curate. Casa va fi plina de praf si resturi din urma lucrarilor de amenajare, asadar protectia interiorului va fi facuta dinainte. Este putin probabil ca veti muta toata mobila intr-un spatiu inafara casei, asadar trebuie implementate alte solutii, iar o firma de finisaje interioare Iasi specializata va poate ajuta. Mobila poate fi acoperita cu folii speciale, dar si podeaua va necesita o acoperire prealabila, deoarece granulele de var sau praf pot zgaria materialul pardoselii. Totodata, nici tocurile usilor nu trebuie neglijate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti comentarii utile va rog!

Postări populare